Je bent nu hier: >

Referenties

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Marly is in staat om je meer bewust te laten worden van mogelijkheden en valkuilen. Vooraf gestelde doelstellingen worden bereikt. Het traject bij haar motiveert en geeft veel energie. De adviezen en regelmatig ook heel directe manier van feedback geven zijn als zeer positief te ervaren.

— Eveline

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Marly is a very inspiring person, full of creativity, energy and power. Her biggest power lies in creating a network, empowering people into changes and bringing them together. She does this with a great sense of humour and sharp and powerful analyses. It has been a pleasure working with Marly, and I will really miss her clear view and no-nonsense approach. Hope to do business with her in the future!

— Mardoeka
 HR advisor, Cardiovascular Centre Maastricht Hospital

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Na de kennismaking had ik wel het gevoel dat het klikte en dat wij samen aan de slag konden om mijn problemen helder te krijgen en ik weer ging leren grenzen te stellen. De signalen dat het niet goed ging heb ik jaren naast me neergelegd. Niet aan denken en doorgaan was het motto. Uiteindelijk loopt de emmer over. Door een intensieve coaching heb ik de antwoorden gevonden en heb ik geleerd grenzen te stellen. Ik ben nu op de goede weg en weet ik mij zowel in werk als privé staande te houden en ben ik in staat grenzen te stellen. Ik hoor van mijn collegae dat ik gegroeid ben als professional en in de privé-situatie ook anders naar zaken kan kijken. Ik heb dus veel baat gehad bij Marly Senden en haar coaching.

— Marianne

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Diep in de bodemloze put, zo voelde het enige tijd terug. Voor mijn gevoel kreeg ik dingen zelf niet meer op een rijtje gezet, dit gaf mij nare gedachtes. Toen ben ik eens gaan kijken op internet wat ik hieraan kon doen. Uiteindelijk kwam ik Marly Senden tegen. Hiervan bezocht ik de website waar ze een spontane foto van haar op had staan. Toen ik de stap nam een afspraak te maken en haar te bezoeken wist ik van het begin af aan dat ik hier goed aan gedaan had. Zij heeft mij heel goed, op een heel fijne manier, kunnen helpen alles weer op een rijtje te zetten. Met haar praten gaf mij een warm gevoel, niet alleen van opluchting, maar ook van vertrouwen. Het was heel prettig! Bedankt Marly!

— Johan

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Marly heeft mij bijgestaan in de moeilijkste periode van mijn leven. Ik heb haar ervaren als een warme, hartelijke, stimulerende en meelevende vrouw, iemand die je op een liefdevolle maar ook directe manier de spiegel heel goed kan voorhouden. Ze luistert ontzettend goed en haalt dan precies de knelpunten en je sterke punten eruit. Ik vond het heel fijn dat ze haar eigen gevoel ook durft te tonen. Als ik bij haar wegging, barstte ik van de energie en had de moed om dingen aan te gaan. Als ik in een moeilijke situatie zat, zag ik haar ogen voor me en dat was een enorme stok achter de deur. Zonder haar was ik niet waar ik nu ben, door haar begeleiding heb ik de juiste stappen in mijn leven durven te nemen!

— Diana

© Design, CMS Rupz | Beheerder.