Marly Senden Psycholoog NIP
Je bent nu hier: >

Over mijzelf

Graag vertel ik kort iets over mezelf. Naast de methoden die in een traject toegepast worden is het immers van groot belang een klik te hebben met je therapeut, zodat je de ruimte voelt je open te stellen.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Vervolgens ben ik teruggegaan naar mijn geboortestreek Zuid-Limburg.

Gespecialiseerd heb ik mij in Cognitieve Gedragstherapie, Relatietherapie, Arbeids- en Organisatiepsychologie, en Oplossingsgerichte Coaching.

Werkervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven, een psychologisch adviesbureau, het academisch Ziekenhuis Maastricht, en een GGZ-instelling. Sinds 2009 werk ik zelfstandig als psycholoog in mijn praktijk.

Vanuit de volle breedte van het vak was het een mooie ontdekkingstocht naar hetgeen ik het liefst doe: mensen begeleiden vanuit mijn eigen praktijk met de combinatie van resultaatgericht werken en inhoudelijke verdieping. Het echte verhaal achter mensen inspireert mij en de positieve resultaten die ik zie geven mij veel voldoening.  Naast mijn werk liggen mijn passies in reizen, golf, film, theater, piano en het Bourgondische leven in Maastricht.

Voor de privacy policy klik hier.

Tags: relatietherapie coaching maastricht psycholoog nip mediation eerstelijns psycholoog elsloo beek lanaken consulten

Google+ FacebookTwitter
Photography by Karim | © Design, CMS Rupz | Beheerder.