Je bent nu hier: >

Referenties

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

De eerste keer dat ik naar Marly ging was ik zenuwachtig. Maar door de huiselijke sfeer waarin ze mij ontving en haar spontaniteit voelde ik me al snel op mijn gemak. Met een plan van aanpak, dat ook voor mij heel duidelijk was, heeft ze me op weg geholpen met obstakels waar ik al heel wat jaren mee zat! Marly straalt niet alleen positiviteit uit, ze is ook oprecht betrokken. Ik ben erg blij dat ik toendertijd contact met haar heb opgenomen!

— Suzanne

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Fijn dat ik in jou een psycholoog heb gevonden die er niet alleen professioneel in staat maar ook als mens!

— Frank

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Marly weet je via een betrokken persoonlijke wijze tot zelfreflectie aan te zetten. In mijn relatie ging het niet goed, we zijn in therapie gegaan bij Marly. Daar waar we op een scheiding dreigden uit te draaien zijn we nu weer in prettige gezonde relatie beland en nog steeds bij elkaar.
 Je relatie veranderen betekent dat je zelf mee verandert. Het is de positief kritische houding van Marly die dit bij ons in beweging heeft gezet. Dank je Marly!!!!

— Bryan

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Beste Marly, Als eerste bedankt,
Voor wie je bent en mij laat zijn!
Ik mag me op mijn gemak voelen bij je,
geaccepteerd als geen vreemde.
Dat geeft me veel rust, acceptatie
in een voor mij, woelige tijd.
Dank je Wel!!! Liefs,

— Desire

Psycholoog Maastricht - Marly Senden

Graag wil ik de begeleiding van Marly Senden als coach aanbevelen! Door goede gesprekken, gerichte opdrachten en vragen wordt een duidelijke richting bepaald.

— Bert

© Design, CMS Rupz | Beheerder.