Graag vertel ik kort iets over mezelf en stel ik mijn collega’s voor. Naast de methoden die in een traject toegepast worden is het immers van groot belang een klik te hebben met je therapeut, zodat je de ruimte voelt je verhaal te doen.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Vervolgens ben ik teruggegaan naar mijn geboortestreek Zuid-Limburg.

Gespecialiseerd heb ik mij in Cognitieve Gedragstherapie, Relatietherapie, Arbeids- en Organisatiepsychologie, en Oplossingsgerichte Coaching.

Werkervaring heb ik opgedaan in een psychologisch adviesbureau, een HR-adviesbureau, het academisch Ziekenhuis Maastricht en een GGZ-instelling. Sinds 2009 werk ik als zelfstandig psycholoog in mijn praktijk.

Vanuit de volle breedte van het vak was het een mooie ontdekkingstocht naar hetgeen ik het liefst doe: mensen begeleiden vanuit mijn eigen praktijk als psycholoog met de combinatie van resultaatgericht werken en inhoudelijke verdieping. Het echte verhaal achter mensen inspireert mij en de positieve resultaten die ik zie geven mij veel voldoening.

Een traject verloopt voor iedereen anders, omdat ik kies voor maatwerk. Uiteraard loopt een traject volgens bepaalde processen, maar ik werk niet volgens één bepaald protocol. De therapie dient namelijk jouw doel. Bovendien is ieders verhaal en ieder mens uniek. Inzichten die je opdoet in de therapie en echt bij jou passen, leiden tot verandering.

Naast mijn werk liggen mijn passies in reizen, golf, film, theater, piano en het Bourgondische leven in Maastricht.

Collega’s in de praktijk

Paulien Vermij, Psycholoog, relatietherapeut, mediator

Luuk Stijns, systeemtherapeut, systeemtheoretisch psychotherapeut.

Diana Rongen, gezinstherapeut en kinder-/jeugdtherapeut. Voor relatietherapie is zij gespecialiseerd in stellen met (stief)kinderen. Voor haar werk met kinderen zie onder Kinderpsycholoog

Co Wildeboer Schut, Psycholoog. Individuele en relatietherapie