Graag vertel ik kort iets over mezelf en stel ik mijn collega’s voor. Naast de methoden die in een traject toegepast worden is het immers van groot belang een klik te hebben met je therapeut, zodat je de ruimte voelt je verhaal te doen.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Vervolgens ben ik teruggegaan naar mijn geboortestreek Zuid-Limburg.

Gespecialiseerd heb ik mij in Cognitieve Gedragstherapie, Relatietherapie, Arbeids- en Organisatiepsychologie, en Oplossingsgerichte Coaching.

Werkervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven, een psychologisch adviesbureau, het academisch Ziekenhuis Maastricht, en een GGZ-instelling. Sinds 2009 werk ik als zelfstandig psycholoog in mijn praktijk.

Vanuit de volle breedte van het vak was het een mooie ontdekkingstocht naar hetgeen ik het liefst doe: mensen begeleiden vanuit mijn eigen praktijk als psycholoog met de combinatie van resultaatgericht werken en inhoudelijke verdieping. Het echte verhaal achter mensen inspireert mij en de positieve resultaten die ik zie geven mij veel voldoening.

Een traject verloopt voor iedereen anders, omdat ik kies voor maatwerk. Uiteraard loopt een traject volgens bepaalde processen, maar ik werk niet volgens één bepaald protocol. De therapie dient namelijk jouw doel. Bovendien is ieders verhaal en ieder mens uniek. Inzichten die je opdoet in de therapie en echt bij jou passen, leiden tot verandering.

Naast mijn werk liggen mijn passies in reizen, golf, film, theater, piano en het Bourgondische leven in Maastricht.

Collega’s in de praktijk

Mr. Drs. Paulien Vermij, Psycholoog, relatietherapeut, mediator

NIP 213943/NMv 10096

Paulien begeleidt al vele jaren persoonlijke en zakelijke veranderingsprocessen. Ook bij therapie is het in haar idee van groot belang om tot een logische en samenhangende visie te komen op de situatie waarvoor hulp wordt gezocht. Zonder een helder vertrekpunt wordt therapie anders een vage aangelegenheid. Paulien heeft veel ervaring met zowel individuele therapie als relatietherapie.

Drs. Diana Rongen, meer over Diana en haar werkwijze onder Kinderpsycholoog